2022-2023 Süper Lig Şampiyonu Galatasaray

2022-2023 Süper Lig Şampiyonu Galatasaray

ŞAMPİYON GALATASARAY

Süper ligin şampiyonu olan galatasaray, 64.4 milyon TL nin kasasına girmesine de vesile oldu. Toplamda, şampiyon olmak ve süper lig hakları ile birlikte 131 milyon TL yi de kazanacak. Şampiyonlar liginde 1. ön eleme turuna katılmaya hak kazanan galatasaray, eğer grupta kalmayı başarırsa 15.5 milyon euro daha kazanacak. 

Süper lig yolculuğunda 23. kez şampiyonluk ipini göğüsleyen galatasaray, hatırı sayılır bir kazancın da sahibi olmayı başardı. Eğer şampiyonlar liginde grupta kalmayı da başardığında, kasasına önemli bir gelir sağlamış olacak.

Galatasaray, 2022-2023 süper lig sezonunda toplam 26 galibiyet almasıyla 59.8 milyon TL kazanmayı başardı. Süper lige katılma hakkı ve şampiyon olması ile birlikte totalde 131 milyon TL yi kasasına sokmayı başardı.

ŞAMPİYONLAR LİGİNE KATILIM KAZANCI

Süper ligde şampiyon olan galatasaray, şampiyonlar liginde 1. ön eleme turunda grupta kalmayı başardığında, 15 milyon 640 bin euro'yu da kasasına almayı başaracak. Kombine bilet satışları, maç gelirlerinden elde edilen kazançlar, yeni sezon forma satışlarının da kazançları birleştiğinde, galatasaray totalde 1 milyar TL gelir elde etmeyi başarmış olacak. 

2022-2023 Süper lig şampiyonu olan galatasaray takımını bizlerde tebrik ediyoruz. 

 

9 YORUMLAR

  • Emre çekiç

    Galatasarayı tebrik ederim artık googleye şampiyon yazınca galatasaray çıkıyor umarım avrupadada güzel işlere imza atar.

    • İhsan

      Galatasaray ı tebrik ediyorum haketti kazandı başardı. Yani şöyle bir oyununa baktığımızda keyif veren maçlar çıkardı. Avrupadada başarılı bir sezon geçirmesini dilerim..

      • Osman Erdoğan

        Başarılarınızın devamını dilerim şampiyon Galatasaray olduğu için sevindim cidden hayırlı olsun sevgilerimi sunuyorum sizlere .

        • Yasin Kaan Aydemir

          Gerçekten duyduğum en sevindirici haber bu yani Galatasaray ne güzel şampiyon oldu.

          • Berat aydın

            Şampiyonluğu sonuna kadar hak etti buradan gelecek çok ciddi bir gelir transfere harcanabilir Üstelik Şampiyonlar Ligi'ne katılırsa ayrı bir gelir geliyor.

            • Hasan tek

              Şampiyon Galatasaray oldu ve çok ciddi bir geliri kasasına koymuş oldu bu kadar gelir beklemiyordum üstelik şampiyonlar ligi geliri de var.

              • Emrah durgut

                Tebrikler Galatasaray şampiyonluğunu kutlarım. .

                • Sena

                  Seçimden sonra moralim çok bozuldu ama Galatasaray'ın sayesinde düzeldi tebrik ederim .

                  • Filiz

                    Vatana millete hayırlı olsun doyamadık sanpiyonluklara.

                    YORUM YAZ